Tuesday 3 November 2015

TAHUKAH ANDA!!!| PETUA NAK SEGARKAN SAYUR YANG LAYU

 TAHUKAH ANDA!!!|  PETUA NAK SEGARKAN SAYUR YANG LAYU


Kita sering kali menghadapi masalah penyimpanan sayur segar di dalam peti ais. Walaupun sayur yang disimpan tersebut adalah sayur yang segar dan baru diperolehi dari pasar, tetapi ianya tetap akan menjadi layu akibat disimpan lebih dari 1 hari di dalam peti ais.

Kini sudah ada cara yang amat mudah menyegarkan sayuran yang layu ini...

Petua | Sayur | Segar | Layu | Kangen | Water | Air | Sungai Buloh | Setiawangsa | Keramat | Kelana Jaya | Kajang



Hanya dengan merendam sayuran itu di dalam air Kangen, sayuran tersebut di "energize" semula. Hal yang sama akan berlaku di dalam tubuh badan manusia bila kita minum air Kangen ini kerana air ini mempunyai sifat micro cluster dan anti-oksida yang dapat menghidratkan seluruh tubuh badan kita dengan segera.

Ini pula adalah perbezaan tumbuhan yang dibekalkan dengan air paip dan air Kangen.

Petua | Sayur | Segar | Layu | Kangen | Water | Air | Sungai Buloh | Setiawangsa | Keramat | Kelana Jaya | Kajang


Sel badan manusia dibina dari sel-sel hidup sama seperti sel-sel hidup pada tumbuhan di atas. Bukti fizikal telah ditunjukkan tentang kepentingan mengambil air yang betul. Sila hubungi saya segera untuk mendapatkan maklumat lanjut beserta air minuman yang HEBAT ini PERCUMA.

Jom Ubah Air Anda, Jom Ubah Kehidupan Anda....

No comments:

Post a Comment

Ada Pesanan Untuk Saya Dan Pembaca Setia?